Binnenkort in een nieuw jasje
 

Na zestien jaar trouwe dienst past het jasje van De Mannen niet meer. Daarom wordt onze huisstijl momenteel drastisch verbouwd. Per 1 december gaan wij verder onder de naam Studio Cornelis. 

Studio Cornelis richt zich primair op nieuwbouw- en verbouwcoaching en het ontwerpen en plaatsen van keukens en kastenwanden.  Onze kwaliteit en service blijven uiteraard onveranderd!
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.studio-cornelis.nl (per 1 december 2021)

naamswijziging mail
Een vloer is een beeldbepalend element in uw interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van houten  vloeren. Een neutrale houten vloer kan door ons worden geolied, geborsteld, gebeitst of geschilderd om de door u gewenste stijl en uitstraling te verkrijgen. 

Parket

Er bestaan twee typen parket: lamelparket en systeemplanken. Beide zijn voorzien van een toplaag van een specifieke houtsoort. De dikte van deze toplaag varieert tussen de 3 en 6 mm. Bij lamelparket zijn onder de toplaag drie lagen haaks op elkaar gelijmd, zodat deze nagenoeg niet meer werken. Bij systeemplanken is onder de toplaag multiplex gelijmd zodat de natuurlijke werking van het hout vrijwel uitgesloten wordt.

De meeste vloeren kunnen door ons uit voorraad geleverd worden.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek contact op.
  • bewerken-vloer
  • eikenhouten-vloer
  • houten-vloer-001
  • houten-vloer-003