Binnenkort in een nieuw jasje
 

Na zestien jaar trouwe dienst past het jasje van De Mannen niet meer. Daarom wordt onze huisstijl momenteel drastisch verbouwd. Per 1 december gaan wij verder onder de naam Studio Cornelis. 

Studio Cornelis richt zich primair op nieuwbouw- en verbouwcoaching en het ontwerpen en plaatsen van keukens en kastenwanden.  Onze kwaliteit en service blijven uiteraard onveranderd!
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.studio-cornelis.nl (per 1 december 2021)

naamswijziging mail
Wij vervaardigen en monteren maatwerkmeubilair voor particulieren en bedrijven, maar eveneens voor architecten. Of het nu gaan om een boekenkast die exact binnen de daarvoor bestemde ruimte moet passen, of om ontwerp en uitvoering van seriematige productie van horecameubilair: u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met vrijwel alle houtsoorten, maar ook met materialen als natuursteen of beton-ciré. Voor afwerking met materialen als stof en leer beschikken wij over een breed netwerk van professionele collega's die net als wij hun vak verstaan.

Scherpe prijs

Maatwerk is niet per definitie kostbaar. Door maatwerk te combineren met bestaande materialen kunnen wij een uniek meubel voor u maken. En omdat wij op een efficiënte manier omgaan met materiaal en arbeid, kan dat tegen een scherpe prijs. Voordat u ons de opdracht geeft, kunt u een 3D-ontwerp van uw meubel laten maken.

Daarnaast hebben we regelmatig diverse handgemaakte meubels uit eigen meubelmakerij op voorraad.


  • houtentafel
  • maatwerk-bureau
  • televisiemeubel